Adio după 10 ani! Eros Ramazzotti s-a despărțit de soția tinerică


La 55 de ani, cunoscutul cântăreț italian Eros Ramazzotti e din nou burlac.


A doua sa căsnicie, cu modelul și actrița Marica Pelegrinelli (31 de ani) s-a încheiat brusc, cei doi anunțându-și despărțirea printr-un comunicat de presă.

„Suntem liniștiți cu această decizie comună și vom continua să ne vedem. Am rămas în relații pașnice, iar dragostea care a fost între noi s-a transformat și va rămâne. Respectul reciproc nu va dispărea. Îi rugăm pe toți, în special pentru confortul copiilor noștri, să ne respectați intimitatea, așa cum e normal într-un asemenea moment de separare”, a fost mesajul transmis Eros și Marica.

Artistul italian și-a cunoscut soția în urmă cu exact un deceniu, atunci când Marica nu avea decât 21 de ani, iar el 45. Povestea lor de iubire a început chiar pe scenă, la Wind Music Awards, după ce prezentatoarea evenimentului, nimeni alta decât frumoasa Marica Pelegrinelli, i-a acordat un premiu lui Eros Ramazzotti. În 2011 au devenit părinții unei fetițe, Raffaela Maria, iar în 2014 și-au oficializat relația, nunta având loc la Palatul Regal din Milano. Un an mai târziu s-a născut și băiețelul Gabrio Tullio, cel de-al doilea copil al cuplului.

Eros Ramazzotti e la al doilea mariaj eșuat, după cel cu elvețianca Michelle Hunziker, în perioada 1998 – 2002, cu care are o fiică de 23 de ani, Aurora Sophie. De altfel, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, „Piu bella cosa”, a fost dedicată primei soții, Michelle, care apare și în videoclip.

related posts

Modifică setările cookies