Afaceristul care a construit primul metru de autostradă din Moldova îi ia apărarea lui Selly


Accidentul produs de Selly săptămâna trecută, în timp ce conducea o mașină în valoarea de 70.000 de euro, a stârnit foarte multe reacții atât în mediul online, cât și la TV.


Printre cei care au comentat pe această temă a fost și Cristian Tudor Popescu, jurnalist ce a afirmat că nu este normal ca un copil de 18 ani să conducă o mașină atât de scumpă și de puternică. Selly i-a dat replica printr-un videoclip, “Hocus Pocus”, iar în urmă cu doar câteva zile vloggerul a fost apărat de Ștefan Mandachi, afaceristul care a construit primul metru de autostradă din Moldova.

Iată mai jos mesajul postat de Ștefan Mandachi pe Facebook:

“CTP: „Când dai 70.000 de euro pe o maşină înseamnă că ai nişte probleme interioare nu simple”.

Un vlogger Selly de 18 ani, pe care nu-l cunosc, a făcut păcatu’ să-și ia o mașină din banii lui.

1. Hai s-o luăm cu mate’ prima dată, ca să simplificăm problemele interioare: dacă a dat puștanul 70.000 euro înseamnă că doar din tva, în bugetul Statului, au intrat peste 11.176 euro, adică aproape 54.000 ron, (juma’ de miliard vechi) bani pe care Statul îi sparge după propria rațiune și poftă, prin munca lui Selly. Deci Statul n-are probleme interioare, dar ăsta are.

2. La 18 ani pe ce să-și spargă banii munciți cinstit? Pe ce vrea bicepsu’ lui, doar nu i-a furat. (Munciți cu mintea lui, cheltuiți cu mintea lui. Când i-a muncit nu avea probleme interioare? Doar când îi cheltuie?). Și în plus, o mașină sigură, cu airbaguri nu-i doar figură, ci și o necesitate, un scut, o armură în țara în care plutește mortea pe șosele. Drept dovadă, a făcut accident și a fost protejat. Deci a fost foarte inteligent cum a cheltuit. Sau ca să fie sănătos la minte trebuia să-și ia Logan pe gaz?

3. Dacă puștiu’ a făcut profituri de 70k înseamnă că-i genial la vârsta lui. Eu chiar aș cere lecții la un antreprenor atât de deștept. Ăsta ar trebui să predea antreprenoriat.

4. Puștiul e capitalist. Câți de vârsta lui din Europa sau din lume au reușit să facă banii lui? Mi-l imaginez pe Ceaușescu la fel de oripilat cum un copil burghez (vurghez ???? ) cheltuie. Păi ăsta e mai tare ca 1000 profesori care predau educație antreprenorială în școli. În loc să-l dai exemplu tuturor, tu îi spui că are probleme cu capu’?

5. Exact așa au fost catalogați toți oamenii de afaceri, de aia își palmează mașinile, averile și își petrec vacanțele ascunși în afară. Nu că-s de plâns, nici gând, dar niciodată nu au fost încurajați deși țin bugetu-n cârcă. Prezumția de “probleme cu bibilica” încă plutește peste patroni. Dar lor le place, mie nu.

6. #șîeu am comis-o și am dat mai mult de 70k pe mașină. Recunosc că am probleme interioare, nu simpleee :))) (aici nu avem dubii) dar în niciun caz pt. că am CUMPĂRAT LEGAL cu factură o mașină în România, tranzacție care folosește tuturor. Asta ar trebui subliniat pe interior și pe exterior. Simplu?”

Mesajul afaceristului care a construit primul metru de autostradă din Moldova s-a viralizat rapid, iar Selly a ținut să-i mulțumească acestuia printr-un story.

Vezi și: Selly, vocea unei generații

related posts

Modifică setările cookies