Fulgy, agresat de Viorica de la Clejani? Ce a spus tânărul pe Instagram


Scene șocante s-au petrecut în casa Clejanilor duminică seară, dacă ar fi să ne luăm după ce spune Fulgy pe rețelele de socializare și după ce afirmă oamenii legii.


Din câte se pare, Fulgy este deranjat de faptul că a fost internat la Psihiatrie și acum primește tratament acasă, astfel că s-a filmat și a postat pe Instagram și pe TikTok mai multe filmulețe prin care afirmă că părinții lui îl obligă să ia pastile. În clipurile de pe rețelele de socializare, pe fundal se pot auzi Viorica și Ioniță de la Clejani în timp ce îi spun lui Fulgy să nu mai filmeze tot ce se întâmplă în casa lor.

Potrivit polițiștilor, duminică seară Ioniță de la Clejani chiar a sunat la 112 și a afirmat că este agresat de fiul lui. „În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări. Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, au afirmat oamenii legii.

Însă, în aceeași seară, Fulgy a postat pe Instagram, la story, un filmuleț care pare a fi realizat înainte ca tânărul să își lovească tatăl. „Uitați ce îmi face mama mea. Să se aleagă praful de voi, dacă rămâne așa. Nu o mai da așa”, spune Fulgy, în timp ce arată că are o rană la ureche.

@zels8

Fulgi a luat capac ##fulgy ##fulgyclejani

♬ original sound - Zel

„Băi, Ioane, oprește-i, mă, ăla”, se aude pe fundal Viorica de la Clejani.

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

related posts

Modifică setările cookies