Aida Parascan, sexy-câștigătoarea Masterchef, impecabilă la 41 de ani: "Eliminați carnea, poate sta și 2-3 săptămâni în intestine"


Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef, are o siluetă de invidiat la 41 de ani. Specialista în gastronomie depune eforturi pentru a arăta impecabil: are un regim alimentar sănătos pe care îl îmbină cu un stil de viață activ.


Fosta câștigătoare a concursului MasterChef România este mamă a trei copii și cântărește, la o înălțime de 1.71 m, 61 de kilograme. Vedeta a povestit, recent, cum se menține în formă la cei 41 de ani ai săi. 

”Eliminați carnea, de porc și de vită, poate sta și 2-3 săptămâni în intestine”

”Ideea este că mâncatul sănătos trebuie să fie un stil de viață. Nu o dietă, din când în când. Prin urmare, excludeți din meniu carnea, de porc și de vită, care se digeră foarte greu. Carnea poate sta și câte 2-3 săptămâni în intestine. De preferat ar fi carnea de pește, dar pește fript, nu prăjit. De evitat mai sunt făinoasele, pâinea, pizza, ciocolata, prăjiturile, dulciurile. 

În meniul zilnic trebuie să includeți salatele de legume, în care să puneți zeamă de lămâie, nicidecum oțet, broccoli este foarte bun, fiert, cu pește, dar și cerealele integrale sunt potrivite. Să ocolim și băuturile acidulate. Eu nu mai beau, de peste zece ani, decât apă, cam doi litri zilnic. Și, mare atenție! Ultima masă a zilei trebuie să fie înainte de ora 18.00”.

Cum își întreține trupul armonios: ”Fac yoga și merg la bazinul de înot”

”Plimbările în parc, la pas, sunt cele mai plăcute, mai ușoare. Eu fac și yoga, e și o formă de relaxare, fac exercițiile de bază, sunt și aplicații cu yoga, fac și Pilates, merg la bazinul de înot. Fiecare să aleagă ce i se potrivește cel mai bine. Important este să faceți mișcare, să nu stați în casă, în fața televizorului!”, a declarat Aida Parascan pentru ego.ro

Aida Parascan a câștigat, în 2013, marele premiu de 50.000 de euro al emisiunii MasterChef, de la PRO TV. 

Dramele din viața Aidei Parascan

Aida Parascan a avut parte de drame nenumărate, peste care a trecut după ce s-a redescoperit pe sine. Primul ei partener de viață, pe care l-a cunoscut în liceu, a murit într-un accident de mașină după doi ani și jumătate de relație. La vremea respectivă, Aida era însărcinată cu fiica lor, Gianina.

După ce a născut prima dată, fosta concurentă de la MasterChef a plecat în Italia ca să muncească într-un restaurant. Acolo a cunoscut în bărbat, patron de restaurant, cu care a făcut doi copii. S-au despărțit după 6 ani, iar ea a decis să se întoarcă în România.

După MasterChef, tânăra a avut parte de alt ghinion. Casa în care locuia cu chirie a luat foc, mistuind și banii care îi mai rămăseseră după investiția făcută în cofetărie.

În vara anului 2021, Aida Parascan a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a patra oară. Însă, în iunie, a aflat, șocată, că inima bebelușului ei a încetat să mai bată, în pântec. Fosta câștigătoare de la MasterChef România a trăit această dramă fără a-l avea pe iubitul ei alături. Cei doi s-au despărțit cu puțin timp înainte ca ea să afle că a pierdut sarcina, din cauză că el nu voia acel copil.

Foto Facebook

related posts

Modifică setările cookies