Alec Baldwin şi-a dezactivat contul de Twitter după o glumă la adresa actriței Gillian Anderson


Actorul Alec Baldwin și-a dezactivat contul de Twitter după o glumă pe care a făcut-o despre „schimbarea accentelor”, care n-a fost deloc pe placul internauților. 


În luna decembrie, soția actorului, Hilaria Baldwin, a fost acuzată că își falsifică accentul spaniol și nu-și recunoaște originile, scrie BBC. Atunci, actorul american nu a avut nicio reacție, dar zilele trecute a făcut o glumă pe acest subiect. “Ținta” a fost nimeni alta decât colega de breaslă, actrița Gillian Anderson. 

Cea din urmă a câștigat Globul de Aur pentru interpretarea rolului premierului britanic Margaret Thatcher, în serialul “The Crown”. Internauții au fost uimiți de diferența dintre accentul real al actriței și cel pe care l-a adoptat în serialul produs de Netflix. 

"Să schimbi accentele? Asta sună... fascinant!", a comentat actorul la o postare a actriței. La scurt timp, au urmat o serie de replici acide din partea internauților, care nu au gustat deloc gluma lui Baldwin. 

Dezamăgit, actorul a postat un filmuleț pe Instagram, în care a anunțat că părăsește Twitter: "Sigur că nu poţi spune nicio ironie pe Twitter, nu mai poţi face ironie în Statele Unite".

Actorul a adăugat că era un mare fan al actriței Gillian Anderson și comentariul lui era menit să "ilustreze punctul în care expresiile multiculturale ale oricui, indiferent de ţară, limbă, muzică, mâncare, îmbrăcăminte, artă, oricare dintre aceste expresii sunt importante pentru tine, asta e treaba ta".

El a mai spus că "Twitter înseamnă o treime de postări interesante, o treime tendenţioase și neinteresante şi apoi o treime sau poate mai mult doar ură şi răutate"

Fotografii: Getty Images/ Instagram Alecbaldwininsta

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Episodul 4: Mituri despre sport în sarcină

 

related posts

Modifică setările cookies