Aleesha Young, femeia Hulk, propuneri indecente de la bărbați. „Nu voi face niciodată asta”


Aleesha Young, cunoscută în industria de bodybuilding sub numele de „Femeia Hulk”, a mărturisit că a primit o serie de propuneri pe care le-a catalogat de-a dreptul indecente. Sportiva, care este divorțată și mama unei fetițe, a dezvăluit că a refuzat categoric.


Campioană a Statelor Unite la culturism în 2014, Aleesha Young (37 de ani) spune că multă lume nu înțelege atașamentul ei pentru acest sport. De-a lungul carierei, culturista a fost luată peste picior pentru musculatura exagerată, care o face să pară „mai puțin feminină”.

Am mulți oameni care îmi spun deschis: De ce vrei să ai atât de mulți mușchi? De ce ai făcut asta? În general, mă amuză. Eu sunt încă feminină, încă iubesc machiajul, încă îmi iubesc părul și toate lucrurile de fete”, s-a confesat sportiva în podcastul Serious and Silliness.

Femeia Hulk a dezvăluit propunerile indecente care i s-au făcut de-a lungul carierei, printre care acelea de a înregistra videoclipuri în care râgâie și trage vânturi.

Încerc să-mi mențin mintea deschisă, dar să râgâi în fața oamenilor, să vând video-uri cu mine râgâind și trăgând vânturi, clar nu! Sunt fascinată de ce-i atrage pe oameni și de ce. De obicei nu mă rușinez, dar când mi s-a propus asta, am zis nu! Nu fac asta”, a spus sportiva.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Aleesha Young s-a retras din acest sport în 2020 și nu plănuiește să se întoarcă vreodată. Ea consideră că a venit vremea să se concentreze pe fiica ei, Olivia, pe care și-a dorit-o din toată inima. Totuși, continuă să se antreneze, pentru a se meniține în formă.

Fotografii: FBBTV/@aleeshayoung

Vezi și VIDEO:

  • Aleesha Young, femeia Hulk, propuneri indecente de la bărbați. „Nu voi face niciodată asta”
Modifică setările cookies