Alegere total neașteptată! Paul Rudd a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață de către revista People


Când toată lumea se aștepta ca mult râvnitul titlu de “cel mai sexy bărbat în viață” să ajungă la Chris Evans, Paul Rudd este fericitul câștigător din 2021. Practic “Ant-Man” i-a “suflat” trofeul revistei People lui “Captain America” :)


Putină lume se aștepta ca Paul Rudd să fie desemnat de revista People “cel mai sexy bărbat în viață”. Culmea, nici măcar el nu se aștepta :) Actorul e pregătit să facă față glumelor răutăcioase ale prietenilor, în următoarea perioadă. “O să mă distrugă, dar o să fac față cu grație. O să fac pe modestul!”, a glumit Paul Rudd. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Mai în glumă, mai în serios, Paul Rudd speră că noul titlu să îi aducă ai multe invitații la petreceri de lux, alături de alți bărbați sexy :)  “Sper ca acum să fiu invitat mai des la petrecerile alea luxoase alături de George Clooney, Brad Pitt și Michael B. Jordan. Cred că o să stau mai mult pe yachuri”, a glumit simpaticul actor.

 

Paul a dezvăluit că singura persoană căreia i-a spus că va fi desemnat cel mai sexy bărbat în viață a fost soția sa, care îi este alături de 20 de ani. “Era siderată. Dar în același timp foarte drăguță. După câteva chicoteli și după ce i-a trecut șocul, a zis: Oh, au nimerit de data asta! A fost foarte dulce. Probabil că nu zice adevărul, dar ce putea și ea să zică?!”.

 

Sursa foto: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

 

related posts

Modifică setările cookies