Cum joacă Alessandra Ambrosio volei pe plajă. ”O vară fără sfârșit”


Cu toate că vara s-a terminat, Alessandra Ambrosio își încântă în continuare fanii cu poze incendiare la plajă. Vedeta a postat pe Instagram poze în timp ce juca volei în costum de baie.


Când te numești Alessandra Ambrosio nu poți lua o pauză de la fi sexy, iar vedeta știe acest lucru. La cei 38 de ani, îngerașul Victoria’s Secret nu ratează nicio ocazie pentru a poza în ipostaze hot.

Vezi galeria foto mai jos

Recent, modelul a postat mai multe poze pe contul ei de Instagram. Aflată pe o plajă din Santa Monica, Alessandra a jucat volei în costum de baie, reușind astfel să acapereze privirile tuturor. “O vară nesfârșită” a scris modelul ca și descriere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Vedeta a optat pentru un costum de baie din 2 piese, în nuanțe pastelate de roz și verde, ce îi punea în evidență trupul sculptat și formele divine. Ținuta a fost completată de o pereche de ochelari de soare și de un lănțișor auriu.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. “Cine ar putea vreodată să se concentreze la volei?!”, “Până și delfinii s-ar opri să te privească”,” Superbă” au fost unele dintre comentarii.

Sursa foto Getty, Instagram

related posts

Modifică setările cookies