Alex Bodi a confirmat că s-a despărțit de rusoaica Daria Radionova. Ce mesaj a postat afaceristul pe Instagram


Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu. Pe lângă faptul că nu mai au poze împreună pe rețelele sociale, afaceristul a postat un mesaj în care lasă de înțeles că este, din nou, singur.


După despărțirea de Bianca Drăgușanu, care a fost mult mediatizată, Alex Bodi părea că și-a găsit liniștea în brațele rusoaicei Daria Radionova. Aceștia au petrecut și sărbătătorile împreună și au lăsat să se înțeleagă că se gândesc la căsătorie și chiar să devină părinți.

Ei bine, această relație se pare că nu a ținut foarte mult. De ceva timp, cei doi și-au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețele sociale și și-au dat și unfollow pe Instagram.

Deși au nu au dat nicio declarație până acum, ultima postare de la InstaStory a lui Alex Bodi pare să confirme faptul că cei doi nu mai sunt împreună: „Prietenii: Tu ne dai cele mai bune sfaturi despre relație, dar ești singur. De ce? Eu: Antrenorii nu joacă. Poveste adevărată”.

Cine este Daria Radionova

Daria Radionova a crescut în Republica Moldova, dar se trage dintr-o familie de ruși. Tânăra s-a stabilit în Marea Britanie și conduce două afaceri profitabile, un magazin cu îmbrăcăminte de lux  și un salon de frumusețe. Ea a devenit foarte populară pe rețelele sociale datorită mașinii sale – un bolidul decorat cu cristale Swarovski.

Sursă foto: Instagram Daria Radionova / Alex Bodi

VOYO.RO este singura platformă online din România care va transmite LIVE festivitatea de premiere a premiilor OSCAR 2021. Gala va va fi difuzată integral, LIVE, pe platforma https://voyo.protv.ro/, în dimineața zilei de 26 aprilie 2021, între orele 3.00 - 6.00.

related posts

Modifică setările cookies