Alex Bodi a dezvăluit de ce a agresat-o pe Bianca Drăgușanu: „Nu am nicio scuză”


În urmă cu aproximativ un an, în presa din România se vorbea aproape în fiecare zi despre Alex Bodi și despre Bianca Drăgușanu, din cauza faptului că frumoasa blondă fusese agresată de cel care la acea vreme îi era partener.


Între timp, cei doi s-au despărțit, astfel că certurile dintre ei au dispărut, însă Alex Bodi a vorbit zilele trecute în cadrul unei emisiuni mondene de la un post TV generalist despre perioada în care a fost acuzat de Bianca Drăgușanu că a bătut-o.

„Ea m-a lovit prima. Cred că nu am nicio scuză, să compar forța mea, a unui bărbat de 110 kilograme, cu a unei femei. Dar ca să dau eu, trebuie să existe o sumedenie de provocări. Un om calm, un om la locul lui, care nu își dorește scandal sau violențe, trebuie să fie provocat într-un anume hal. Majoritatea certurilor noastre sau episoadelor au fost din cauza geloziei. Și, într-adevăr, și ea sărea la bătaie. Eu menajam de multe ori chestiile astea. S-au întâmplat. Am avut două episoade în care pot să spun că a existat violențe între noi. Pentru că ea a lovit prima. Și jignea, și înjura. Nu există scuză și îmi pare rău de chestia asta. Nu am mai avut alte antecedente cu alte persoane”, a spus Alex Bodi.

 

related posts

Modifică setările cookies