Alex Bodi, aniversare de lux în Dubai 


Alex Bodi și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai, iar imaginile de pe contul său de socializare arată că s-a bucurat de mult lux, dar și de prezența fetelor sale. 


Potrivit Can Can, alături de afacerist, la împlinirea a 39 de ani, a fost și iubita sa, Ema Uta, dar și prietenii apropiați. 

Afaceristul a declarat pentru o televiziune de știri mondene, citat de CanCan:

„Deocamdată rămân în Dubai câteva zile. E ziua mea mâine și mi-am chemat niște prieteni mai apropiați, mi-am adus fetițele cu mine și o să sărbătoresc aici deocamdată. A fost un pic dificil să vină (n.r. fetițele), dar până la urmă au reușit. Sincer, pentru mine, să fiu cu fetele mele, să fiu sănătos, să meargă lucrurile în continuare este cel mai important lucru. Este ceea ce contează, recunoștință și mulțumire lui Dumnezeu."

 

„Îi plac copiii și fetele o plac pe ea mult (Ema Uta n.a). Au o relație apropiată, mai ales cu fata mea cea mare. Chiar au o energie așa comună, ieșită din comun. Se înțeleg foarte bine. Este important să ai încredere să îți lași fetele cu cineva, să vezi că le iubește, că are grijă de ele. Fetele, de fel, sunt foarte drăgăstoase cu ea”, a mai mărturisit Alex Bodi.

Vezi și video: 

FOTO: ALEX BODI INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies