Alex Bodi, cu ochii în lacrimi pe Instagram! Fiica lui cea mică, Selena, a fost operată


Alex Bodi, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din showbiz-ul autohton, traversează o perioadă dificilă, căci fiica lui cea mică, Selena, a trecut recent printr-o operație. Iulia Sălăgean, fosta parteneră de viață, i-a dat vestea tristă, iar bărbatul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.


Afaceristul și Iulia Sălăgean, fosta lui parteneră, s-au despărțit cu scandal în urmă cu mai mult timp, însă abia după o lungă perioadă au decis că este mai bine să țină totuși legătura, asta de dragul fiicei lor. 

Poate cel mai dureros moment pentru Alex Bodi a fost când a aflat de la mama fiicei lui că aceasta trebuie operată de urgență. Nu a stat deloc pe gânduri și a fugit la spital, acolo unde s-a întâlnit cu Selena. A ținut-o strâns în brațe în timp ce o asistentă încerca să îi recolteze sânge pentru analize.

„Au fost momente când multă lume a judecat legătura mea și a lui Alex Bodi, de a fi părinți. Dacă această legătură nu era armonioasă pentru Selena, atunci nu putea fi alături de ea, în momente ca astea. Tatăl oferă siguranță și protecție în viața unei fetițe”, a notat Iulia Sălăgean pe contul său de Instagram.

Alex Bodi, în lacrimi după ce fiica lui a fost operată

Pentru a dovedi tuturor că între ea și Alex Bodi există totuși o conexiune creată special pentru fiica lor, Selena, Iulia Sălăgean a publicat o imagine pe contul său de Instagram în care apare afaceristul, cu ochii în lacrimi, vizibil afectat de ceea ce a pățit fata lui.

„Este prezent în viața Selenei pentru că este foarte important pentru ea prezența lui. Viețile noastre private sunt viețile noastre private, însă viața de părinți este comună. 

Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii, prin proprii lor copii: nu mai faceți asta! Că nu le faceți rău bărbaților. Le faceți rău propriilor voștri copii!”, a mai scris Iulia.

Sursă foto: Instagram

  • Alex Bodi, cu ochii în lacrimi pe Instagram! Fiica lui cea mică, Selena, a fost operată

related posts

Modifică setările cookies