Alex Bodi îi cere în instanță Biancăi Drăgușanu 200.000 de euro! De ce a dat-o în judecată


În urmă cu aproximativ o lună, Bianca Drăgușanu a luat o decizie care i-a șocat pe mulți: a postat în mediul online mai multe fotografii în care apărea cu fața tumefiată!


Potrivit celor spuse de vedetă pe instastory, imaginile erau mai vechi și au fost realizate după ce a fost supusă unor abuzuri repetate chiar de către persoana iubită. Chiar dacă a spus exact cine a bătut-o, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că este vorba despre Alex Bodi, fostul ei soț, care a fost și dat în judecată pentru agresiune, după cum a afirmat diva.

După ce a făcut publice imaginile, Bianca Drăgușanu a fost și ea dată la rândul ei în judecată de fostul ei soț, Alex Bodi afirmând că declarațiile făcute de vedetă sunt mincinoase și că el nu a agresat-o. Mai mult decât atât, jurnaliștii de la Adevărul afirmă că Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune morale în valoare de 200.000 de euro!

„Că domnul Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că domnul Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, domnul Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu? Declaraţia ei este inutilă şi am făcut plângere penală împotriva ei pentru declaraţie mincinoasă. Îi oferim şansa să îşi susţină afirmaţiile calomnioase pe care le-a făcut despre Bodi”, ar fi spus Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, potrivit sursei citate.

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Olimpiada mămicilor Episodul 5: Întâlnirea cu moașa

FULLSCREEN
Alex Bodi îi cere în instanță Biancăi Drăgușanu 200.000 de euro! De ce a dat-o în judecată
  • /

related posts

Modifică setările cookies