Alex Bodi o pune la zid pe Bianca Drăgușanu, după ce s-a zvonit că ar vrea să se împace cu ea. “Ce face, mai exact?”


În ultimul timp s-a zvonit că Alex Bodi nu ar accepta că Bianca Drăgușanu ar avea o relație cu Gabi Bădălău și că afaceristul ar încerca să se împace cu fosta soție.


Alex Bodi a fost surprins săptămânile trecute la salonul unde era Bianca Drăgușanu, insistând ca aceasta să stea de vorbă cu el. De aici au pornit numeroase zvonuri potrivit cărora Alex Bodi și-ar mai dori o relație cu blondina și că nu accepta faptul că aceasta este cu Gabi Bădălău.

Sătul de speculații, Alex Bodi a rupt tăcerea, iar declarațiile sale sunt total neașteptate: “Pe mine, unul, nu mă mai interesează ce face fata asta. Fiecare cu drumul său în viață. Nu ați văzut? Ba face nuntă, ba nu mai face, ba se ceartă, ba se împacă iar cu Gabi Bădălău. Ea a zis de o șansă, din partea ei, pentru mine. Vreau să vă zic că nu i-am cerut vreo șansă. Nu există cale de împăcare între noi doi. Nu înțeleg ce vedetă e ea, ce afaceristă. Ce face, mai exact? În ultimele luni apare la televizor doar cu subiectul Alex Bodi”, a declarat afaceristul pentru impact.ro.

Alex Bodi, într-o relație cu Bianca Iordache?

Tot despre Alex Bodi s-a mai spus că ar avea o relație cu Bianca Iordache, lucru pe care îl neagă, declarând tot pentru sursa citată că “Suntem prieteni, ieșim în oraș, mergem la masă, nimic mai mult”.

Sursa foto: Instagram Alex Bodi / Bianca Drăgușanu

related posts

Modifică setările cookies