Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit? Anunțul făcut de tânără, la câteva luni după ce a fost cerută în căsătorie


După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a refugiat în brațele unei tinere superbe, Daria Radionova, iar relația lor părea că va dura o veșnicie.


În luna februarie, Alex Bodi chiar a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, iar presa tabloidă deja vorbea despre o nuntă ca în povești. Din păcate, însă, relația celor doi pare că trece acum prin momente grele: Alex și Daria au șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apăreau împreună.

Mai mult decât atât, frumoasa tânără, care a locuit până nu demult la Londra, a fost întrebată de fanii ei dacă va rămâne în România sau dacă se va muta la Monaco, iar răspunsul ei a lăsat de înțeles că Daria Radionova nu mai formează un cuplu cu Alex Bodi.

„Nu este atât de ușor. Trebuie să fiu pregătită pentru o schimbare atât de mare. Coronavirus mi-a ruinat planurile ... dar fac tot ce este posibil pentru a mă muta cât de repede posibil”, a spus aceasta.

foto: Instagram Darioa Radionova

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies