Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat! Cum au petrecut îndrăgostiții de 1 Mai


Alex Bodi și Ema Uta au o relație cu năbădăi, presărată cu împăcări și despărțiri! Se pare că afaceristul nu poate sta prea mult departe de superba blondină. 


La jumătatea lunii aprilie, make-up artistul vedetelor a anunțat pe contul de socializare că este single.

„Pentru a mă scuti de viitoare posibile „atacuri”, presupuneri, strategii din partea presei sau a altor persoane, declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”, a fost mesajul pe care l-a scris blondina pe Instagram.

Au existat zvonuri că certurile dintre Ema Uta și Alex Bodi ar fi avut legătură cu fosta nevastă a afaceristului. După despărțire, Bodi a păstrat fotografiile din vacanțele exotice pe care le-a petrecut alături de Ema, iar internauții au sperat la o împăcare. Ceea ce s-a și întâmplat. 

De 1 mai, Ema și Alex Bodi au petrecut la mare, într-un club exclusivist. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a postat la Stories o fotografie în care apare alături de Ema și una dintre fiicele sale. 

Tot pe Instagram, afacerisul a postat și un clip în care dansează alături de iubita sa. Cei doi s-au distrat la ziua de naștere a unui prieten. Bodi s-a pozat și cu Adrian Minune, unul dintre invitații de la eveniment.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Elon Musk deține Twitter

related posts

Modifică setările cookies