Alex Rodriguez a înlocuit-o pe J Lo cu o blondă cu 27 de ani mai tânără ca diva latino. Cum au fost surprinși pe yacht


Dacă Jennifer Lopez își pregătește nunta cu Ben Affeck, nici Alex Rodriguez nu pierde vremea. Fostul logodnic al lui J Lo se distrează alături de o blondă de 25 de ani, cu 21 de ani mai tânără ca el.

Tag-uri: #Alex Rodriguez

Paparazzii sunt de o săptămână pe urmele lui Alex Rodriguez, care își petrece vacanța de vară în Europa, alături de noua lui iubită, Kathryne Padgett. Model de fitness, Kathryne încearcă să îl facă pe A Rod să treacă peste despărțirea de diva latino. Cei doi par că se simt bine împreună, daca e să ne luăm după imaginile surprinse de paparazzi. 

 

Cele mai noi fotografii cu Rodriguez și iubita sunt din Sardinia, acolo unde au practicat sporturi nautice și s-au bronzat pe un yacht de lux, asta pe lângă sesiunile zilnice de fitness. Înainte să ajungă în Sardinia, cuplul a viziat Capri, Sorrento, Corsica și St. Tropez

 

Deși cei doi se distrează de minune împreună, relația lor este la început și nu au planuri de viitor, spune unui apropiat al cuplului. 

În vacanța din Italia, A Rod este însoțit și de cele două fiice ale sale, Natasha (17 ani) și Ella (14 ani), din relația cu fosta sa soție Cynthia Scurtis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

related posts

Modifică setările cookies