Alex Velea și-a făcut tatuaj cu fetița iubitei lui. Antonia: „Ei au avut chimie de la început. Maya, fiica mea, l-a simțit că e un om bun"  


Antonia a vorbit într-un interviu acordat site-ului viva.ro despre relația pe care o are Alex Velea cu fetița ei din prima căsătorie. 


Artista a spus că între Velea și fetița ei a fost „chimie” de la început și că se înțeleg foarte bine. 

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copiii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun. Iar Alex este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte.”, a spus vedeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cu @antonia mare si cu AntoniaMica????

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

La rândul lui, Alex a spus că îi e foarte dragă fetița Antoniei și că îi pare rău că nu se pot vedea mai des. 

„Am fost de foarte multe ori, însă nu de câte ori mi-aș fi dorit eu, pentru că mi-e foarte, foarte dragă și cred că sentimentul este reciproc. Când eram puști, nu-mi imaginam situația asta, dar acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul.”, a povestit Velea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️ #littlebodybigheart

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Mesajul Antoniei pentru cei care o critică pentru că nu mai are fetița lângă ea

Antonia a reacționat recent și la mesajele legate de fetița ei - pe care fanii i le lasă pe Instagram. 

„Aşa mă dezamăgeşte lumea, cum cred ei că ştiu absolut tot ce se întâmplă în viaţa mea. Mi se pare atât de ridicol. Nu ai cum… deci nu ai cum cu ei. Hai să vă spun ceva. Dacă eu mi-am refăcut viaţa alături de un alt om şi am făcut alţi copii, nu înseamnă, nu există. Să-mi uit fetiţa. Mi se pare răutate pură, efectiv răutate pură să spui aşa ceva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mother and daughter never truly part Maybe in distance but never in heart

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Nu există așa ceva. Mi se pare foarte penibil, deci eu mă blochez când văd câtă prostie există. I-am dat viaţa fetiţei mele. Face parte din mine, înţelegeţi?  Situaţia prin care trec nu este una uşoară. Voi habar nu aveţi detaliile. Despre situaţia asta, nimic nu ştiţi. Nu credeţi că mi-aş dori să fim toţi împreună? Dar momentan nu este posibil. Pentru că dacă era posibil, sută la sută apăream cu toţi copiii. Este foarte penibil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#littlebodybigheart

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Vă asigur eu că nu ştiţi absolut nimic despre situaţia mea. Nu am nevoie de sfaturi, de comentarii, de nimic. Nimic. Doar susţinere, atât sau nici măcar susţinere. Nu vă place, nu intraţi să comentaţi. Dar trebuie să comentaţi, că vă simţiţi bine atunci . Că răutatea ce face din oameni.. wow, vai… E prea, e prea.. din poveşti să fie o mamă bună, să aibă o carieră. 

Vezi și: 

Să ştiţi că mi s-a spus de mai multe ori că sunt o femeie puternică, e… uite că ăsta e unul dintre momentele în care chiar nu mă simt puternică.  Copiii mei mă fac să mă simt puternică. Bărbatul meu mă face să mă simt puternică. Părinţii.. şi familia mea, şi muzica”, a spus vedeta.

Cântăreața se află într-un proces pentru custodia fetiței de mai mulți ani, însă până când soluția instanței va fi una definitivă, micuța locuiește cu tatăl său în Italia.

După despărțirea de Vincenzo Castellano, Antonia a început o poveste de dragoste cu Alex Velea, cu care are încă doi copii: pe Dominic, care s-a născut în decembrie 2014, și pe Akim, care a venit pe lume în decembrie 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Craciun Fericit! ???? Merry X-Mas! ????

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) onrelated posts