Alex Velea și Abi s-au împăcat: „Am fost certați pe bune”


Alex Velea și Abi au pus stop conflictului care a durat aproximativ doi ani! Cei doi artiști au publicat pe rețelele de socializare fotografii și videoclipuri care au atras imediat atenția fanilor.


În 2020, cearta dintre Abi Talent și Alex Velea acapara primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost implicați într-un real conflict, care s-a desfășurat atât pe rețelele de socializare, cât și în viața reală. Totul a pornit după ce s-au întâlnit într-un mall, acolo unde și-au aruncat cuvinte grele. Ulterior, fiecare a postat mai multe mesaje pe Instagram, care au stârnit un val de reacții. În ultima etapă a conflictului, artiștii au scos piese jignitoare unul la adresa celuilalt.

Acum, când toată lumea a uitat de scandalul celor doi, au apărut pe rețelele de socializare mai multe imagini și videoclipuri în care Abi Talent și Alex Velea par să se înțeleagă foarte bine. Ba mai mult, tânărul care s-a autointitulat „Regele României”, a scris pe InstaStory că cearta cu soțul Antoniei a luat sfârșit.

@babyabi

n am timp sa pun descriere

♬ original sound - Regele Romaniei

„Am fost certați pe bune, dar acum ne-am împăcat. Doar n-o țineam în marketing doi ani de zile”, a scris tânărul pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram/Abi Talent, TikTok/Regele României

  • Alex Velea și Abi s-au împăcat: „Am fost certați pe bune”

related posts

Modifică setările cookies