Alexa Collins, apariție irezistibilă la volanul unei mașini de lux. Cum a câștigat primul ei milion de dolari 


A renunțat la facultate și s-a orientat către o activitate foarte profitabilă, cea de influencer. Alexa Collins, un model din Miami, Florida, mărturisește că a câștigat primul ei milion de dolari datorită Instagram, înainte de a împlini 25 de ani. 


Alexa spune că din banii câștigați pe rețelele sociale și-a cumpărat o casă cu patru dormitoare și cu piscină. Influencerița este urmărită în prezent de peste 2,1 milioane de oameni.  

„Sunt milionară acum, am câștigat primul meu 1 milion de dolari chiar înainte să ating un milion de urmăritori, mi s-a părut grozav”, a declarat ea potrivit thesun.co.uk

Alexa Collins s-a remarcat prin ipostazele incendiare, pozând în costume de baie sau lenjerie intimă. O imagine recentă, unde poartă un top decoltat și o fustă mini, ambele de culoare roșie, i-a cucerit pe admiratori. A adunat rapid aproape 70.000 de like-uri. 

Alexa Collins recunoaște că părinții ei au fost supărați când a renunțat la facultate, dar ea nu regretă că și-a urmat visul. Tânăra a atras o comunitate impresioanantă de internauți și pe YouTube, unde postează filmulețe pe teme de fashion, lifestyle și travel. 

Alexa câștigă bani frumoși din contractele de publicitate cu diverse branduri de lenjerie intimă, costume de baie și produse cosmetice. 

Sursă foto: Instagram/ Alexa Collins

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies