Alexandra Dinu, despre relația ei cu fiul Mario: „A avut și el momentele lui de rebeliune”


Alexandra Dinu s-a întors în România pentru o nouă experiență memorabilă în televiziune, la Românii au talent. Fiul ei, Mario, a profitat din plin de revenirea ei în show-urile tv pentru a se reconecta cu țara natală.


În cei 17 ani petrecuți în Italia și Statele Unite ale Americii, Alexandra Dinu și-a văzut băiatul crescând în mijlocul mai multor culturi. În 2020, actrița l-a adus în România pentru a se reconecta cu țara în care s-a născut. Într-un interviu acorat Perfecte.ro, Alexandra Dinu dezvăluie ce relație are cu Mario, care a împlinit recent 18 ani.

Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine”, ne-a spus noul jurat al emisiunii Românii au talent.

Alexandra Dinu: „România va fi întotdeauna acasă pentru mine”

Actrița, care în SUA a jucat alături de actori precum Adrien Brody și Nicolas Cage, spune că Mario va fi cel care va decide unde se va stabili.

Decizia îi aparține. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață. Nu a decis să se stabilească în România; se află aici momentan și este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui”, a dezvăluit Alexandra Dinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trust No 1 (@mario10mutu)

Când vine vorba de România, Alexandra Dinu mărturisește că țara natală va ocupa mereu un loc special în inima ei. 

România va fi întotdeauna acasă pentru mine, indiferent de cât de bine m-aș simți și în alte locuri. România va avea mereu cel mai special loc în inima mea. Mai am aici o parte din familie și câțiva prieteni dragi cu care îmi place să petrec timp. Sunt convinsă că mai sunt multe lucruri și locuri de descoperit în această țară. Abia aștept!”, mai spune Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu, două întrebări cu răspuns scurt

Care sunt cele 3 lucruri pe care le ai mereu în poșetă când pleci de acasă?

Portofelul, cheile de la casă și telefonul. Nu cred că v-am surprins cu nimic” (râde).

Care este secretul tău de frumusețe?

Poate sună a clișeu, însă cred cu tărie că frumusețea vine din interior. Un om bun la suflet este frumos și la chip. Cred că un om care știe să iubească și este iubit corect este un om frumos și bogat.”

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies