Alexandra Stan a răbufnit pe internet, după ce a văzut imaginile cu fetița de 13 ani bătută de alte adolescente


O filmare șocantă, cu o fetiță în vârstă de 13 ani umilită de mai multe adolescente, a devenit virală în mediul online, iar internauții au reacționat imediat.


Printre cei care au condamnat gestul adolescentelor se află și mai multe vedete care au răbufnit pe rețelele de socializare. Dacă prima care a vorbit despre gestul grotesc al tinerelor a fost Cristina Ich, acum și Alexandra Stan trage un semnal de alarmă și afirmă că întreaga poveste nu ar trebui să se repete.

Oamenii legii au reacționat și ei, afirmând că au descoperit cine erau tinerele care au agreast-o pe minoră și că vor continua verificările, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, dar și că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. „În cursul zilei de duminică, având în vedere imaginile apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea IPJ Gorj dispunând efectuarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii”, au spus oamenii legii.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies