Alexandra Stan a renunțat din nou la sutien! Cum s-a lăsat fotografiată artista


La finalul anului trecut, Alexandra Stan a fost în centrul atenției după ce a postat pe internet, din greșeală, un clip video în care apare goală complet.

Tag-uri: #Alexandra Stan

La acea vreme, artista afirma că filmulețul a fost făcut special pentru iubitul ei, Alexandra Stan fiind dezbrăcată și dansând lasciv în fața camerei de filmat, dar că l-a făcut public fără să-și dea seama, în loc să i-l trimită acestuia în privat.

Acum, Alexandra Stan și-a surprins din nou fanii cu o fotografie în care apare topless și își acoperă sânii cu mâna, imaginea strângând aproape 30.000 de like-uri și câteva sute de comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

“Să te simți puternică și vulnerabilă în același timp nu doar că e ok, dar este chiar necesar. Demonstrează că ești om. Este ceea ce ne face să fim niște ființe complete. Îmi iubesc vulnerabilitățile, slăbiciunile și mă bazez pe puterea mea. Dar știu întotdeauna că intuiția mea divină este cea care mă ajută să merg mai departe. Sunt recunoscătoare și binecuvântată că sunt acum aici”, a scris Alexandra Stan în dreptul fotografiei.

Vezi și: Alexandra Stan, victimă a violenței fizice

related posts

Modifică setările cookies