Alexandra Stan, despre agresiunea de acum 6 ani: „Am avut partea mea de responsabilitate”


Alexandra Stan, artista cu cea mai fulminantă ascensiune din România, a vorbit pentru prima dată în ultimii ani despre coșmarul trăit în momentul în care a devenit victima agresiunii fizice a fostului impresar.


A început să cânte din dorința de a-și ajuta familia să iasă din impasul financiar în care se afla. Și a făcut-o atât de bine, încât a atras atenția a doi tineri impresari care i-au promis că va deveni o celebritate. Alexandra Stan a ajuns o celebritate în scurt timp, însă faima ei a condus-o la un conflict violent cu unul dintre cei doi agenți care au remarcat-o, Marcel Prodan.

„A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu, spre părinţii mei, şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână, că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul şi şi-a oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii”, povestește Alexandra Stan în cadrul campaniei „Femeia ca o pradă”, demarată de Stirileprotv.ro.

Citește și: Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, dar încă mai împarte un lucru cu el

FOTO: capturi Stirileprotv.ro

Se întâmpla în 2013, timp în care Alexandra Stan a făcut multă terapie pentru a scăpa de sechele. La 6 ani de atunci, artista dezvăluie că se simte vinovată, fiindcă a permis ca acest episod să aibă loc.

„Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată”, mai spune artista.

Citiți toată ancheta pe Stirileprotv.ro!

Vezi și VIDEO: Alexandra Stan, invitată la petrecerea Vorbește lumea

related posts

Modifică setările cookies