Alexandra Stan, o nouă apariție cu lenjeria intimă la vedere. Cum s-a pozat cântăreața în lift


Alexandra Stan și-a făcut un obicei din a apărea cu lenjeria intimă la vedere, iar ultima postare publicată pe rețelele de socializare nu face excepție.


Se pare că pentru cântăreața de 33 de ani, a apărea cu lenjeria la vedere, fie că este vorba de sutien sau chiloți, face parte din imaginea sa ca artist. Și trebuie să recunoaștem, arată destul de cool în combinațiile vestimentare pe care le face.

Recent, autorea hit-ului Mr. Saxobeat a publicat o fotografie făcută în oglinda unui lift, în care apare îmbrăcată cu un top roz, fără sutien și cu chiloții la vedere, detaliu oferit de blugii largi cu talie extrem de joasă, trend revenit din nou la modă.

De aceeași părere a fost și Laura Giurcanu, care i-a complimentat ținuta spunandu-i că arată foarte cool, în timp ce alti internauți i-au spus că este foarte sexy.

Nu este pentru prima data când Alexandra Stan apare cu lenjeria intima la vedere. Lipsită de inhbiții, artista nu ezită să poarte cele mai sumare ținute, a renunțat de mult la sutien și recunoaște că este foarte fericită cu look-urile sexy pe care le abordează de ceva vreme.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies