Alexandra Stan, fitness în lenjerie intimă. Cum face cântăreața sport


Alexandra Stan este într-o formă fizică excepțională, însă face eforturi pentru asta. Vedeta le-a arătat fanilor cât de epuizată este după o sesiune de fitness.


Și-a obișnuit fanii cu imaginile sexy de pe rețelele de socializare, însă de data asta i-a luat prin surprindere. Alexandra Stan a postat câteva fotografii în care apare în lenjerie intimă la ora de sport:) Vedeta pare că e în timpul sau după o sesiune de fitness, unde a lucrat intens.

Cu o talie de viepse și un abdomen de indvidiat, cu siguranță Alexandra și-a impresionat fanii. Însă vedeta spunea, de curând, că nu e mereu mulțumită de look-ul ei și că își editează imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. 

Alexandra Stan a făcut însă o excepție în vară, când a încărcat pe Instagram o imagine needitata, în care i se văd vergeturile. . “Și eu am vergeturi și celulită și le iubesc”, a spus vedeta. 

 

“Și da! Îmi editez foarte des pozele. Îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea “perfectă”, a scris Alexandra Stan.

Vedeta a recunoscut în emisiunea lui Denise Rifai că din când în când mai ține și diete drastice ca să arate bine. “Cea mai drastică a fost o dietă cu hrișcă. Eu nu am rezistat două săptămâni. Mai poți mânca și niște kefir pe lângă. Este foarte bună hrișcă. Încerc să mănânc grăsimi, proteine și cât mai puțini carbohidrați. Am încercat și postul intermitent și chiar funcționează. Când m-am mutat în America, m-am îngrășat mult. Poate a fost și pe sistem nervos, dar nici nu găseam nicăieri produse fără zahăr”, a spus Alexandra Stan.

Deși mulți o consideră cea mai sexy vedetă din România, Alexandra nu se vede așa: “Am o problemă cu spatele, stau mereu cocoșată, nu am talie de viespe, mai degrabă astea sunt complexele mele. Uneori exagerez și eu cu filtrele. Timp de vreo cinci ani am fost vegană, nu beam cafea, foloseam doar produse naturale, dar acum nu sunt dependentă de ele. În timpul zilei, nu mă machiez deloc”.

related posts

Modifică setările cookies