Alexandra Stan, o nouă fotografie fără sutien: “Rapunzel nu are nimic în plus față de mine”


Au trecut mai bine de șase luni de când Alexandra Stan a lansat ultima ei melodie, “I think I love it”, iar de atunci artista atrage atenția mai mult prin postările de pe rețelele de socializare.


Chiar dacă a avut o carieră internațională de success, acum cântăreața nu mai are succesul pe care îl avea în trecut, dar a reușit să-și țină fanii aproape. Printre postările ei de pe rețelele de socializare, Alexandra Stan a postat foarte multe fotografii în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată, iar cea mai recentă postare a ei face parte tot din această categorie.

Cu doar câteva ore în urmă, artista a postat pe Instagram o fotografie în care apare fără sutien, imagine ce a strâns peste 10.000 de like-uri în doar o oră. “Rapunzel nu are nimic în plus față de mine”, a fost descrierea Alexandrei Stan, care și zilele trecute postase o imagine în care apărea topless.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

În luna decembrie, cântăreața era în centrul atenției după ce a postat pe internet un filmuleț în care apare goală complet și dansează lasciv, clip video care trebuia să ajungă doar la iubitul Alexandrei Stan, însă ea l-a făcut din greșeală public.

Vezi și: Alexandra Stan, cele mai ascunse secrete

related posts

Modifică setările cookies