Alexandra Stan, replică acidă pentru o femeie care i-a spus că arată ca un travestit


Vedetele din România nu sunt scutite de bullying și body shaming, iar Alexandra Stan a aflat de la o urmăritoare că nu e perfectă. Un lucru pe care-l se prea poate să-l fi știut deja, fără prea mare tam-tam. Ce reacție a avut cântăreața când i s-a spus că „arată ca un travestit”.


Alexandra Stan nu e o mare admiratoare a fardurilor și fondurilor de ten, iar ținutele sexy și obraznice sunt adesea doar „decor” în viața ei de artist. Cântăreața nu dă doi bani pe „sclipici” și trucuri de înfrumusețare, iar felul în care arată în viața de zi cu zi e cel care o face autentică.

Aș dori să înțeleagă că nu sunt doar ceea ce afișez și că aparițiile sexy și îndrăznețe sunt o parte din mine, pe care uneori o exprim mai mult, alteori mai puțin”, spunea artista, în 2021, într-un interviu pentru Unica

Însă, fiecare apariție de pe rețelele sociale este trecută prin ochii critici ai celor mai exigenți admiratori ai ei. Recent, artista a dat un răspuns total neașteptat după ce o femeie a jignit-o pe internet.

No offense, dar arăți ca un travestit”, i-a scris femeia, semn că și vedetele se confruntă cu bullying și body shaming

Mulțumesc! O iau ca pe un compliment”, a răspuns Alexandra Stan.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Reacții de acest gen sunt la ordinea zilei pentru Alexandra Stan. Aparițiile sale în mediul online sunt extrem de comentate și, uneori, criticate. Totuși, cei care nu-și pot stăpâni impulsul de a o jigni sunt, de regulă, cei care o cunosc cel mai puțin, susține cântăreața.

Dacă își doresc să mă cunoască, ar trebui să sape mai adânc, pentru că nu sunt doar apariții sexy”, a mai spus artista, care recent a primit propunerea de a deveni amantă. Cum a răspuns, aflați din acest articol.

Fotografii: @alexandrastan

Vezi și VIDEO:  

  • Alexandra Stan, replică acidă pentru o femeie care i-a spus că arată ca un travestit
Modifică setările cookies