Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, dar încă mai împarte un lucru cu el


Alexandra Stan i-a spus adio iubitului ei, Bogdan, și s-a mutat în București. Cântăreața spune că a rămas în relații bune ce el și că încă o leagă ceva de el.


Alexandra Stan și Bogdan Stăruială au fost împreună patru ani. Cei doi și-au spus adio în urmă cu câteva luni, însă cântăreața a făcut marele anunț abia acum. 

„Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni”, a spus Alexandra la Vorbește lumea.

Deși nu au copii împreună, Alexandra și Bogdan au decis să aibă grijă, în continuare de motanul lor.

Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinți, trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună. (…) A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca. M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, a mai spus Alexandra Stan. 

Vezi video mai jos!

related posts

Modifică setările cookies