Alexandra Stan, unghii imposibil de lungi. Vedeta și-a uimit fanii cu noua manichiură excentrică


Alexandra Stan găsește noi metode de a-și uimi fanii. Dacă nu o face cu outfiturile ei sexy, o face cu sprancelene decolorate sau, mai nou, cu manichiura sa excentrică.


Cântăreața, care adesea surprinde cu outfiturile sale îndrăznețe, a surprins de data aceasta cu o manichiură specială. Unghiile vedetei sunt imposibil de lungi și, drept urmare, extrem de nepractice.

Îmbrăcată într-o “slip dress” portocalie, purtată fără sutien, accesorizata cu bijuterii opulente, Alexandra Stan a pozat seducător pentru fanii de pe Instagram.

Artista se află într-o vacanță de relaxare în Antalya, de își încântă admiratorii de pe rețelele de socializare cu imagini în costum de baie.

După ce au văzut pozele îndrăznețe ale Alexandrei, fanii i-au recomandat să își facă și un profil pe OnlyFans. “Wow. Ești minunată. Cu toată încrederea consider dacă ți-ai face pagină de onlyfans ar fi absolut exploziv. cu multă dragoste și respect”.

 

Fanele au fost încântate de noul look al Alexandrei, cu sprâncenele decolorate. “OMG, arați fabulos. Nu te mai întoarce la maro”, i-a scris cineva.

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Un fel de Pizza

related posts

Modifică setările cookies