Alexia Eram: Ca să postez ceva pe Instagram, fac mai mult de 100 de poze până găsesc una perfectă


La numai 19 ani, Alexia Eram este o adevărată influenceriță pe Instagram. Fiica Andreei Esca este urmărită de peste 380.000 de oameni și își dă tot interesul să ofere conținut de calitate pe pagina sa. 


Alexia Eram este admirată de fanele sale, care îi copiază stilul vestimentar cool. Și băieții o urmăresc și îi răsplătesc pozele cu mii de like-uri, chiar dacă știu că inima ei aparține lui Mario Fresh. Iubitul ei este în mare parte responsabil pentru ce postează Alexia pe Instagram: are răbdare și îi face sute de poze. 

“Când postez pe Instagram, fac o grămadă de poze, mai mult de 100, până când găsesc poza perfectă. Iubitul meu este terorizat de chestia asta. Apoi aleg poză, o editez, pun niște culori și apoi o postez. Story-uri pun în fiecare zi, îmi ia toată ziua să fac asta. Pe story postez cam tot ce fac toată ziua. Încerc să le fac cât mai frumoase, am o aplicație pentru asta”, spune Alexia Eram pentru perfecte.ro.

Fiica Andreei Esca spune că evită să citească comentariile negative pe care le primește pe Instagram. “Nu citesc mesajele negative, nu vreau să mă încarc cu energie negativ, încerc să le ignor”.

Mai multe imagini cu Alexia Eram în galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Alexia Eram: Ca să postez ceva pe Instagram, fac mai mult de 100 de poze până găsesc una perfectă
  • /

related posts