Alexia Eram, cu părul curcubeu: "Vă place?". Cum s-a fotografiat recent și cât de transformată este


Alexia Eram este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, dar și unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. Pentru a-și ține fanii aproape, tânăra își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face.


Fiica Andreei Esca a stat în izolare în perioada grea pe care a traversat-o țara noastră din cauza Covid-19, dar se pare că acum este dornică să revină la activitățile normale și care îi fac plăcere. Alexia a apelat la ajutorul fanilor ei de pe Instagram: tânăra și-a întrebat urmăritorii dacă le-ar fi plăcut look-ul ei de festival, o perucă în mai multe nuanțe și un outfit mai rebel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asta ar fi fost outfit-ul meu de festival???? Va place?

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

"Ăsta ar fi fost outfit-ul meu de festival???? Vă place?", a scris ]n dreptul imaginii, iar fanii i-au transmis numai mesaje de încurajare. Toți au fost încântați de peruca ei și i-au spus că este foarte frumoasă. 

Are aproape 500 de mii de urmăritori pe Instagram, aproape 200 de mii de subscriberi pe YouTube și o mulțime de fani. Și toți sunt încântați când Alexia Eram publică o fotografie în care arată perfect. 

Citește și: Alexia Eram, dilema zilei: „Să mă tund sau vopsesc așa?”. Fiica Andreei Esca seamănă acum cu Antonia

Alexia a studiat la Liceul Francez Anna de Noailles din Capitală, iar acum e studentă în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde învață despre marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies