Alexia Eram, poză frumoasă de familie. Fiica Andreei Esca a împlinit 20 de ani și a avut alături cei mai importanți oameni


Alexia Eram a împlinit 20 de ani și a dat o petrecere frumoasă, în aer liber, la care au fost invitați cei mai apropiați prieteni și familia.


Evenimentul a fost unul frumos, care a durat până în zori. Prin intermediul paginii de Instagram, fanii au fost ținuți la curent cu ce se întâmplă la petrecere. Ținute colorate, de vară, muzică bună și o atmosferă caldă și frumoasă, acestea au fost elementele cheie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday Girl! #20???? Thank you for this amazing evening! Cake by @gracecouturecakes Set up by @setupstories ???? ???? @poptelecanionut

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

Alexia a avut parte de un tort extrem de frumos, cu mai multe etaje, s-a bucurat de cele mai frumoase cadouri și mai ales de dragostea celor mai importanți oameni din viața ei, cei care îi sunt mereu alături și care o susțin în tot ceea ce face. 

Pozele cele mai apreciate au fost cele cu părinții și cea cu Mario Fresh. Fanii au avut numai cuvinte frumoase pentru Alexia și i-au transmis cele mai frumoase mesaje.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies