Alexia Eram, schimbare radicală de look. Fiica Andreei Esca a optat pentru o nuanță de blond care o prinde de minune (FOTO)


Fiica Andreei Esca a primit aproape 30.000 de like-uri pentru această fotografie.

Tag-uri:

În fotografie Alexia apare alături de mama ei, Andreea Esca. Cele două au fost prezente la lansarea unui lipstick creat de Alexia și lansat sub umbrela de brand a Melkior.

Pentru acest eveniment prezentatoarea Știrilor PRO TV a optat pentru o superbă rochie roșie, în timp ce Alexia a ales un costum negru, foarte elegant, la care a asortat o pereche de stiletto.

Nu știm sigur dacă Alexia chiar și-a vopsit părul sau dacă nu cumva e vorba doar de ceva temporar, dar fanii Alexiei par să creadă că e vorba de o schimbare definitivă și i-au transmis o mulțime de mesaje de apreciere pe Instagram.

„Așa mamă, așa fiică!", i-a scris un fan.

„Să știi că îți stă foarte bine blondă!", a comentat un alt utilizator de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New lipstick #melkiorxalexia ❤️

A post shared by Alexia ♛ (@alexiaeram) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Valentine:) #felicitari @alexiaeram @melkiorprofessional #lipstick #nou #melkior #alexiaxmelkior

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Alexia a venit din Anglia special ca să lanseze acest produs de beauty. Ea s-a mutat din țară anul trecut, atunci când a luat bacalaureatul cu 9.97 și a decis să urmeze cursurile unei prestigioase universități din Anglia.

Fiica Andreei Esca a publicat anul trecut și un vlog în care le arată celor care o urmăresc pe YouTube cum trăiește un student român în Anglia. 

În căminul Alexiei există un mini-cinematograf, un sky bar, sală de biliard și sală de sport. De asemenea, pe pereții camerei de cămin în care stă Alexia se pot vedea fotografii cu mama ei, dar și cu iubitul ei, Mario Fresh.

„M-am mutat aici de aproximativ o lună și am început să mă obișnuiesc. Îmi place că aici sunt foarte mulți oameni diferiți și că învăț foarte multe lucruri noi. Facultatea este foarte tare.”, spune Alexia în filmulețul publicat pe canalul ei de YouTube, la care te poți abona și tu printr-un simplu click.

Vezi și:

related posts