Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit trei ani de relație: "Te iubesc la nebunia infinitului"


Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și iubitul ei, Mario Fresh, au împlinit recent trei ani de relație. Mesajul transmis de Alexia este, cu adevărat, emoționant.


Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc, de mai bine de trei ani, o frumoasă poveste de dragoste. Fiica Andreei Esca a postat recent pe contul ei de Instagram, un mesaj emoționat pentru iubitul ei, cu ocazia aniversării a trei ani de relație.

Citește și: Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, look nou şi maşină nouă! E de nerecunoscut!

"3 YEARS!La multi ani BEBE! Prima poza pe care o vedeti este prima noastra poza facuta acum 3 ani, la mare! Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul. Iti multumesc pentru toate momentele frumoase petrecute alaturi de tine! Esti un om extraordinar! Te iubesc la nebunia infinitului".

Vezi imagini cu cei doi în galeria foto

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

 

Nici Mario nu s-a lăsat mai prejos, cântărețul postând și el un mesaj  pe contul de Instagram:  "Asta era perioada de tatonare. De atunci pana acum au trecut 3 ani. 3 ani langa Doamna Mea!  Stii cat de mult te iubesc... Nici nu mai are sens sa iti povestesc aici... oricum esti langa mine acum Multumesc. @alexiaeram".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIO FRESH (@goldenboymario) on

 

Alexia Eram şi Mario Fresh s-au întâlnit prima data la o lansare a unei melodii, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost Antonia. Mario Fresh s-a îndrăgostit la prima vedere de Alexia, iar de atunci au rămas împreună. De aproape o jumătate de an au o relaţie la distanţă, pentru că fiica Andreei a plecat în Anglia să studieze.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Alexia Eram studentă la o facultate de modă din Anglia 

related posts

Modifică setările cookies