Alexia Eram și Mario Fresh, dans senzual de peste 1 milion de vizualizări. „Cred ca m-am uitat de o sută de ori, prea frumoși!”


Sunt tineri, frumoși și mereu în atenția internauților. Alexia Eram și Mario Fresh și-au bucurat fanii cu un nou dans senzual. Filmulețul, postat pe TikTok, a adunat rapid 1 milion de vizualizări. 


Cei doi dansează pe melodia lui Mario Fresh x Renvtø - „Necesar”, lansată recent. Fanii entuziasmați le-au scris sute de comentarii: 

„Cred ca m-am uitat de o sută de ori, prea frumoși!”, „Sunteți superbi, nota 10”, „Abia aștept să faceți nunta, nu vreau să îmi imaginez cum o să fie”, Sunteți atât de frumoși! Pentru mine Alexia este o revelație”, au fost doar cîteva dintre mesajele admiratorilor. 

@mariofresh #necesar @alexiaeram ♬ NECESAR Mario Fresh x Renvto - MarioFresh

Alexia și Mario au petrecut un weekend superb împreună. Din postările lor de pe rețelele sociale se vede că s-au plimbat pe Calea Victoriei (București), fiind îmbrăcați în ținute similare. 

Reacțiile fanilor au fost printre cele mai diverse. În timp ce unii le-au admirat ținutele și i-au lăudat pentru alegere, alții au fost mai cârcotași: 

„Făcuți unul pentru altul”, „Cel mai frumos cuplu”, „Bine ca v-ați luat amândoi pijamale!”

Cineva și-a amintit de piesa lui Spike - „ZEU”: 

„Аm сumраrаt tоt се ѕе роаtе dа' nu-mі рlасе nіmіс

Lа mоdul gеnțі, țоаlе

Dе-аіа mеrg ре ѕtrаdа-n ріјаmаlе”

 

Sursă foto: Instagram: alexiaeram, TikTok: mariofresh

Vezi și: Mona Lisa atacată cu tort!

related posts

Modifică setările cookies