Alexia Eram, super hot la brațul iubitului. Cât de provoatoare este fiica Andreei Esca într-un costum de polițistă


Alexia Eram s-a întors pentru câteva zile în țară, pentru a petrece alături de familie și iubit.


Fiica vedetei Pro Tv s-a distrat în weekend alături de iubitul său, Mario Fresh. Cei doi îndrăgostiți au petrecut în mai multe cluburi din Capitală, unde au fost organizate petreceri cu tematică de Halloween. 

Alexia a ales un costum care i-a pus în evidență atuurile fizice.Tânara de 18 ani a bifat o apariție super sexy, într-un costum negru, de polițistă. Ținuta mulată a fost accesorizată cu cătușe legate de centură și o caschetă.

Alexia a optat pentru un machiaj provocator, alegând un ruj roșu și smokey eyes. 

Iubitul ei a ales o ținută perfect inspirată. Dacă Alexia a fost polițistă, el s-a costumat în deținut. Mario Fresh a îmbrăcxat celebra salopetă portocalie, de deținut, care este îmbrăcată de prizionerii din Statele Unite. 

Alexia a urcat pe contul personal de Instagram o fotografie din club, ior admiratorii de pe rețelele de sociale s-au întrecut în complimente. 

 

 

I’ve got you babe! ????????‍♀️????

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) pe

 

Alexia locuiește acum la Londra, unde studiază marketing și publicitate. Tânara vine destul de des în țară, ca să-și vadă familia, prietenii și iubitul.  Alexia și Mario Fresh sunt împreună de doi ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. 

 

 

From Vienna with love!❤️ @goldenboymario

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) pe

FULLSCREEN
Alexia Eram, super hot la brațul iubitului. Cât de provoatoare este fiica Andreei Esca într-un costum de polițistă
  • /


related posts