Alice Cavaleru, imagine adorabilă cu fiica ei. Asemănarea izbitoare dintre cele două


Alice Cavaleru este o prezență constantă pe rețelele sociale, unde publică adesea poze cu familia ei. Fiind absolventă de design vestimentar, Alice este mereu atentă la ținutele sale și ale fiicei ei. Imaginile lor adorabile atrag imediat atenția internauților. 


Recent, Alice a postat o fotografie portret, unde apare cu fiica ei, iar admiratorii au observat asemănarea izbitoare dintre cele două. 

”Zora îți seamănă incredibil de mult. Foarte rar văd fete să semene atât de mult cu mamele lor”, ” Mi se pare că e copia ta fidelă”, au fost unele comentarii.

Se pare că această trăsătură este o moștenire genetică, având în vedere răspunsul lui Alice: ”eu cred că seamănă cu amândoi în egală măsură, dar eu da, chiar semăn foarte bine cu mama mea”, a scris soția lui Vladimir Drăghia. (vezi galeria foto)

Micuța Zora are trei ani și este deja o mică vedetă pe Instagram, pozând pentru diverse branduri de haine. Alice este atentă ca ținuta fetiței să fie asortată în pas cu moda. 

 
Vladimir Drăghia este topit după fiica lui și, de asemenea, postează imagini tandre cu micuța pe contul său de Instagram. 

Sursă foto: Instagram:  alice.cavaleru

Vezi și: Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 49

related posts

Modifică setările cookies