Alice Evans își ascuză fostul soț, Ioan Gruffudd, că a înșelat-o timp de 3 ani, pe ascuns: “Era sufletul meu pereche”


În urmă cu un an, actrița Alice Evans, cunoscută pentru rolul din 102 Dalmațieni, era sfâșiată de durere după ce soțul ei a anunțat-o că o părăsește, după o relație de 20 de ani. “Mi-a zis că nu mă mai iubește”, mărturisea atunci actrița. 


Cine este soțul? Actorul Ioan Gruffudd, cunoscut în special pentri rolul lui Harold Lowe din Titanic, dar și pentru aparițiile din Fantastic 4 sau King Arthur. Cei doi au împreună două fete. 

Din păcate, lucrurile s-au complicat și mai tare: Alice Evans tocmai a făcut public faptul că soțul ei a înșelat-o timp de 3 ani cu actrița australiana Bianca Wallace, cu 21 de ani mai târâră decât ea.  

Acuzațiile lui Alice au venit imediat după ce Ioan Gruffudd a postat o imagine pe Instagram cu noua lui iubită, cu textul: “Îți mulțumesc că m-ai făcut să zâmbesc din nou”.

Într-o serie de tweet-uri furioase, Alice a scris: “Deci după doi ani în care soțul meu mi-a tot spus că sunt un om rău, că nu îi mai stârnesc niciun interes și că nu mai vrea să facă sex cu mine, el avea de fapt o relație pe ascuns. Timp de 3 ani”. Ioan și Bianca s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului australian Harrow. 

Alice Evans este furioasă și din cauza faptului că apropiații lor știau de acest lucru și nimeni nu i-a spus. În plus, fostul soț nu i-a mai vorbit de luni de zile. 

“Încă nimic din partea lui. Am fost împreună timp de 20 de ani. Era prietenul meu cel mai bun, sufletul meu pereche. Nici nu stiu cum o să merg mai departe”, a mai spus Alice.

Însă și Ioan Gruffudd are susținătorii lui, care o acuză pe Alice că minte și că este răzbunătoare. “Bianca și Ioan s-au cunoscut abia în sezonul trei din Harrow, care s-a filmat în 2020. Nu credeți toate minciunile care vi se spun”.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies