Alice Peneacă și fiul lui Ilie Dumitrescu, îmbrățișați într-o reclamă la diamante. Cât de frumoși sunt împreună!


Alice Peneacă și Ilie Dumitrescu JR au fost protagoniștii unui shooting pentru o reclamă la bijuterii de lux. 


Cei doi au pozat ac doi îndrăgostiți, îmbrățișați și fericiți unul în compania celuilalt. Alice Peneacă și Toto Dumitrescu au postat pe conturiule lor de Instagram imagini de la shooting, iar fanii au fost de-a dreptul cuceriți. 

 

Just like a movie ???? With my partner in crime @totodumitrescu while shooting the @kultho_foreverdiamonds campaign ✨#bts #shooting #jewlerycampaign #luxuryjewelry #kulthoforeverdiamonds

O postare distribuită de Alice Peneaca (@alicepeneaca) pe

 

În trecut, s-a zvonit că între cei doi manechini ar fi fost ceva, însă ei au negat zvonurile. Alice este un model de talie internațională și tocmai a divorțat de Bobby Păunescu. 

Fiul fostului fotbalist, Ilie Dumitrescu, Toto, a urmat cursurile de actorie  și a jucat deja in trei lung metraje  "LOVE By Design", "Palatul pionierilor B92" și "Un pas in lumea serafimilor".  De asemenea, el se bucură de succes în modelling pe plan internațional. 

 

[•••]Funny that misery can look intriguing

O postare distribuită de Toto Dumitrescu (@totodumitrescu) pe

 

 

Admiratorii de pe internet nu s-au putut abține să nu remarce cât de bine le stă împreună și ce cuplu frumos ar forma cei doi! 

 "Nu mă “Las” greu cucerită însă probabil nu sunt ușor de “impresionat” și sunt pretențioasă. Dar cu siguranță bărbatul ideal va știi să facă foarte natural acest lucru (râde)!

Cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători...cine poate știi? Viața este plină de surprize...frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele.", spune Alice într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro 

 

 

Just don’t... :)))

O postare distribuită de Alice Peneaca (@alicepeneaca) pe

 

 

I’ve been asked to post a very cute picture of myself...here it is! ????????????

O postare distribuită de Alice Peneaca (@alicepeneaca) pe

related posts

Modifică setările cookies