Alin Gălățescu despre ținutele de pe covorul roșu de la premiera serialului „VLAD”. Cine a greșit și cine s-a îmbrăcat impecabil


Criticul de modă Alin Gălățescu a comentat într-un interviu acordat lui Liviu Stanciu ținutele divelor prezente pe covorul roșu de la lansarea serialului „VLAD", primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. 

Tag-uri: #Alin Galatescu

Alin a spus că prezentatoarea Corina Caragea că a ales o ținută foarte asumată, care i-a venit de minune.

„E foarte bine, e foarte corectă rochia. E o ținută foarte fină, foarte feminină. O rochie de tipul ăsta trebuie să o stăpânești prin atitudine. Ea o stăpânește prin atitudine. E foarte asumată: „Sunt frumoasă, știu asta, dar nu sunt numai frumoasă.“ E natural frumoasă și asumat frumoasă. Frumusețea interioară dialoghează frumos cu cea exterioară.", a explicat Gălățescu.

O altă prezență de senzație de pe covorul roșu de la lansarea serialului „VLAD" a fost Irina Rimes.

„Mi se pare că Irina a intrat într-o zonă romantică, asta e un lucru bun, dar poșeta o duce într-o zonă juvenilă. Oricum, are un potențial imens, dar trebuie să-și asume faptul că e judecătorul altor sute sau zeci de personaje ca jurat. Rochia îmi place foarte tare, zona capului și gâtului sunt superbe.", a comentat criticul de modă.

Alin a apreciat și ținuta Irinei Fodor, pe care o catalogat-o drept „interesantă".

"A ales o salopetă albă foarte interesantă. Monocromia a fost foarte okay, perlele de pe bordura sacolului se potrivesc cu clutch-ul, e perfect.", a concluzionat Gălățescu.

O altă ținută apreciată de Alin Gălățescu a fost cea a Magdei Pălimariu. „E foarte bine, a ales o salopetă asimetrică. Nu avea nevoie de tăietura pe picior, în rest foarte elegantă. Poate un pic prea matură, altfel foart senzuală, fresh, feminină. Azi a avut un aer mult prea serios, dar altfel e credibilă, e un personaj puternic.", a comentat criticul de modă.

Gălățescu a avut doar cuvinte de laudă despre Monica Bârlădeanu, care a optat pentru o ținută retro-chic.

„E spectaculoasă, e o ținută de anii ’40 și cu niște accente foarte bine puse, își pune în valoare foarte bine argumentele, are un decupaj romboidal în zona pieptului care te paralizează. Are o curea foarte artistic lucrată, care echilibrează, culoarea o înnobilează, alura de anii ’40 o prinde foarte bine. E spectaculoasă și și-a asumat foarte bine rolul. Fantastic, e un personaj exploziv și bellucian.", a spus Alin.

Și Adela Popescu a primit apreciarea lui Alin Gălățescu. 

„Versiunea de femei îmbrăcate într-o garderobă masculină e mereu impecabilă. Ce e interesant e că Adela a venit îmbrăcată cu totul absolut impecabil. Are un smoking cu guler întrerupt, pantalonii cu vipușcă sunt o alegere ideală, asta îi dă o dinamică piciorului, sandalele sunt impecabile. Dacă ceva e cu adevărat inspirat, îl simți imediat. Foarte interesant și părul, un retro ultrafeminin, nu bine, ci foarte bine.", a spus Alin.

Gălățescu a apreciat și ținuta aleasă de Lora. 

„Foarte curajoasă rochia Lorei. Are o asimetrie inteligentă. Zona de catifea dă o alură prea senzuală, în sensul carnal, nu estetic. Dar Lora face o treabă foarte bună și dovedește că e polivalentă. Deci e foarte bine.", a concluzionat Gălățescu.

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies