Alina Ceușan și-a cumpărat casă în București. Motivul pentru care pleacă de la Cluj


Alina Ceușan este o clujeancă pasionată de modă, care a ajuns să aibă aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram. Este cea mai bună prietenă a lui Carmen Grebenișan, alături de care a pus bazele unui magazin online. Acum va fi și mai aproape de ea, pentru că și-a cumpărat o casă în București. 

Tag-uri:

Alina Ceușan s-a căsătorit, în 2019, cu Raul Tișa, un cunoscut hairstilist. Bărbatul și-a deschis recent un salon în București, iar acesta pare fi unul dintre motivele care i-au îndemnat pe cei doi să-și cumpere o casă în Capitală. 

„Sărbătorim pentru că primim actele pentru noua noastră casă din București”, a scris Alina în dreptul unor imagini postate pe pagina sa de socializare. Cuplul și băiețelul lor se aflau în acel moment la mare, în Constanța. (Vezi mai multe imagini în galeria foto)

Alina și Raul au o casă foarte frumoasă în Cluj, cu o terasă spațioasă, pe care au amenajat-o cu mult gust. (Vezi aici cum arată). 

Vestea a fost confirmată și de către Carmen Grebenișan, care tocmai a trecut pe la salon și s-a afișat cu noul look. 

„V-am zis că se mută Clujul la București? Se deschide salon la sediul @retrofuturebabe, în curând și @raultisa @sergiuupopa @rralusca vor fi acolo. Abia aștept”, le-a spus ea urmăritorilor. 


Sursă foto: Instagram/ Alina Ceusan

Vezi și: O zi din viața Alinei Ceușan

  • Carmen Grebenișan, Alina Ceușan și soții lor

related posts

Modifică setările cookies