Alina Eremia, apariție de senzație în costum de baie. Artista s-a bucurat de o zi de plajă cu iubitul într-un loc sălbatic


Alina Eremia a profitat din plin de ultima zi de vară pentru a se relaxa pe o plajă într-un loc retras, alături de iubitul ei. Însă, pentru că nu uită de fanii de acasă, artista de 28 de ani, a imortalizat momentul și l-a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale.


Alina Eremia arată senzațional în costum de baie și nu este de mirare, cu un iubit pasionat de sporturi extreme și sală, artista este și mai motivată să frecventeze sala de sport. Acest lucru se vede și în fotografiile publicate recent pe Instagram.

Aflată pe o plajă sălbatică, înconjurată de verdeață, Alina Eremia a pozat întinsă pe prosop, îmbrăcată într-un costum de baie negru, cu decupaje în zona bustului și a taliei, pe care l-a accesorizat cu lanțuri colorate, o șapcă și ochelari de soare. 

De asemenea, Alina a făcut câteva fotografii și alături de iubitul ei Edi Barbu și câinele lor. La vederea portretului de familie, fanii cântăreței au avut doar cuvinte de laudă:

"Familia perfectă o regăsiți în a treia poză!", "Sunteți minunați!", "Vă iubesc la nebunie dragilor".

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, artista și-a rezervat câteva momente pentru a citi o carte de dezvoltare personala, după cum reiese din caruselul de fotografii publicat.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies