Alina Eremia, imaginea senzualității la piscină. Cântăreața a lăsat inhibițiile la o parte și a purtat cel mai decupat costum de baie


Alina Eremia se bucură de o vacanță în Grecia, în compania iubitului ei, Edi Barbu. Cei doi și-au făcut bagajele rapid și au fugit spre meleagurile grecești, însă fără a uita de fanii de acasă. Cântăreață este foarte apropiată de fanii ei și îi ține la curent cu toate noutățile din viața sa.

Tag-uri: #Alina Eremia

Aflată în Grecia, Alina Eremia se bucură de zilele cu soare petrecute pe plaja, de nisipul fierbinte, dar și de ședințele foto făcute de iubit. După ce le-a prezentat fanilor de pe Instagram locația spectaculoasă la care s-a cazat, cântăreața și-a bucurat fanii cu câteva fotografii în costum de baie, care au stat drept dovadă faptului că orele petrecute în sala de sport au meritat.

În cea mai recentă fotografie de pe platforma socială, Alina Eremia a pozat lângă piscină, într-un costum de baie decupat, care i-a pus în evidență toate atuurile. De la decolteu până la abdomenul tonifiat și picioarele lungi, cântăreața a arătat ca o zeiță îmbrăcată în alb.

De aceeași părere au fost și fanii care au copleșit-o cu laude în secțiunea de comentarii:

"Ești superbă!", "Ești senzație", "Cum poți fi atât de frumoasă și minunată?", "Frumusețe pură"

Dacă în fotografia de lângă piscina, Alina apare singură, în celelalte imagini publicate din Grecia, artista apare în compania iubitului ei, Edi, care arată la fel de spectaculos ca ea, lucru de așteptat, având în vedere că este antrenor de fitness.

Sursă foto: Instagram 

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies