Alina Eremia, zeița de pe meleagurile grecești. Imaginea care a strâns 50.000 de like-uri în câteva ore


O adevărată divă, îmbrăcată într-o rochie albă, cu un pahar de vin în mână, iar pe fundal un apus de soare sublim, așa arată o poză reușită. Fotografia a strâns peste 50.000 de aprecieri  în câteva ore și ,evident, o are ca și protagonistă pe Alina Eremia. 


Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite și urmărite vedete de la noi, își încântă fanii de fiecare dată. Fiecare poză reușește să o eclipseze pe cea din urmă.

Recent, artista a postat pe contul ei de Instagram o poză din Grecia, de la plajă. Peisajul suplim și asfințitul au apus în fața prezenței sale. "Știți ce e cu adevărat sexy? Simțul umorului, gustul aventurii, încrederea, apetitul, intuiția, modestia, prezența” a scris ca și descriere Alina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia) on

Alina optat rochie albă, de mătase, cu aplicații de dantelă în zona bustului. Ținuta a fost completată de mai multe lănțisoare. Să nu uităm de paharul de vin alb, ce a fost primul element pe care fanii l-au observat. Rujul roșu împreună cu bronzul perfect și culoarea rochiei creau un contrast perfect.

Cel mai de preț accesoriu pe care l-a avut a fost atitudinea. Vedeta emana senzualitate și încredere prin toți porii, fapt remarcat și de fani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia) on

„Divină!”, „Cea mai frumoasă!”, ”Superbă!” au fost unele dintre comentariile internauților.

Alina se pregătește pentru premiile The Artist Awards, eveniment ce va avea loc anul acesta în Craiova pe 11 și 12 octombrie. Alina va urca pe scenă alături de alți artiști celebri de la noi precum: Antonia, Delia sau Inna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia) on

Sursa foto: Instagram

Vezi și Profil de Celebritate - Angelina Jolie se alătură copiilor la lecțiile de arte marțiale pentru rolul Marvel

related posts

Modifică setările cookies