Alina Gologan, câștigătoarea Masterchef România. Cum a reacționat iubitul ei la aflarea veștii


Joi seara, Alina Gologan a fost desemnată câștigătoarea acestei ediții a emisiunii ”Masterchef România” și a premiului de 50.000 de euro.


Alina Gologan a povestit, pentru perfecte.ro, cum a reacționat familia ei la primirea veștii că este marea câștigătoare Masterchef.

Citește și: Scarlett Johansson de România, la Masterchef: ”Toată lumea îmi spune că semăn cu ea”

”Doamne, mama mea era șocată, s-a văzut și în finală, nu i-a venit să creadă. L-am sunat pe tatăl meu și i-am spus că am câștigat și nu-i venea să creadă”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Gologan (@fataluigologan) on

Iubitul Alinei Gologan, pe de altă parte, a avut încredere în potențialul ei de la bun început și a încurajat-o pe parcursul întregii emisiuni. 

”Cred că, dintre toate persoanele din jurul meu, el a fost tot timpul alături de mine. A crezut în mine, mi-a spus tot timpul ”Tu poți, ai potențial”.

”Sinceră să fiu, el mănâncă orice, orice îi pregătesc. Acum, când am fost acasă, i-am mai gătit, dar nimic ieșit din comun, amândoi erau la joburi, i-am pregătit chestii basic. 

Și, el are așa o chestie că... de fiecare când îi gătesc ceva și în place foarte, foarte mult, i se umezesc ochii și mai că stă să plângă. Și îi spun: ”Ce e cu tine?” Iar el îmi răspunde: ”Nu-mi vine să cred că ai venit acasă și nu mai mănânc sandviciuri”. 

El, în seara finalei, nu a dormit deloc, abia la șase dimineața am aflat rezultatul și până la ora aia nu a dormit, era foarte emoționat”.

Vezi și: Alina Gologan câștigă proba imunitații. "Este un sentiment minunat"

FULLSCREEN
Alina Gologan, câștigătoarea Masterchef România. Cum a reacționat iubitul ei la aflarea veștii
  • /

related posts

Modifică setările cookies