Alina Kabaeva, considerată amanta lui Putin, și-a șters numele de pe site-ul imperiului media pe care îl conduce


Recent, numele și poza amantei lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, a dispărut peste noapte de pe website-ul imperiului media pe care aceasta îl controlează. 


Alina Kabaeva (38 de ani) a luat această decizie după ce s-au anunțat sancțiuni din partea Occidentului pentru fiicele lui Putin. 

De asemenea, liderul opoziției Alexei Navalny a cerut Occidentului să ia poziție față de presa de propagandă a Kremlinului.

Navalny a nominalizat trustul de presă condus de Alina Kabaeva, spunând că este posibil ca acesta să fie deținut de Putin în persoană.

Salariul ei este estimat la aproape 8 milioane de lire sterline pe an.

Navalny a postat din închisoare: ”Aș dori să vă reamintesc că National Media Group, care deține partea leului din această mașinărie de minciuni, fără îndoială că apariține lui Putin și este condus, formal, de amanta lui Putin, Alina Kabaeva”.

Kabaeva deține această poziție din 2014, deși nu are niciun fel de experiență anterioară în business sau în media. 

Deși Kabaeva nu și-a făcut simțită prezența de când a început războiul, trustul ei de presă a fost foarte vocal în favoarea lui Vladimir Putin. 

Conform speculațiilor, ea și familia secretă a liderului de la Kremlin s-ar ascunde ori în Elveția ori într-un buncăr din Urali. 

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies