Alina Laufer este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de ziua soțului ei, Ilan Laufer


După mariajul cu Jorge, Alina s-a căsătorit cu omul de afaceri, care este și politician, Ilan laufer. În urmă cu puțin timp aceștia au anunțat că vor deveni părinți.


Anunțul a fost făcut de Ilan Laufer, chiar în ziua când a împlinit 37 de ani: “Astăzi este cea mai frumoasă zi din viața mea. În această dimineață am aflat că soția mea, Alina, este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere.

Ulterior, Alina a dat și ea o declarație pentru Click.ro: “A sosit momentul mult așteptat pentru familia noastră, la care am visat de atâta timp! Încercăm de peste 8 ani să avem un copil și, în sfârșit, cea mai arzătoare dorința a noastră este pe cale de a deveni realitate. “Am rămas însărcinată prin FIV, după mai mulți ani de tratamente. A fost un drum lung până aici, au fost momente în care eram extrem de descurajată, dar i-am avut alături pe Ilan și pe Kari, care m-au susținut în tot acest timp. Aud din ce în ce mai multe cupluri în jurul meu care au probleme de fertilitate, așa că aș vrea să-i încurajez și să le transmit să nu renunțe atâta timp cât mai au speranța în suflet. Acum sunt însărcinată în 6 săptămâni.”

Alina Laufer mai are un copil, pe Karina, din mariajul cu Jorge. Fetița a rămas alături de ea și de Ilan, iar o vreme au fost plecați în America. Acum s-au întors în România, Ilan având planuri mari pe plan politic.

Vezi și: Alina Laufer și fiica ei, prezente în platoul La Măruță. Ce au povestit cele două despre experiența în SUA

related posts

Modifică setările cookies