Alina Pușcaș s-a vindecat de Covid-19 și s-a întors acasă. Prima reacție a actriței


Actrița Alina Pușcaș și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că a trecut testul Covid-19 și i s-a permis să plece acasă. Unii dintre cei care o urmăresc online cred că totul a fost o înscenare.


Alina Pușcaș le-a dat vestea cea mare celor care așteptau cu sufletul la gură să se întoarcă acasă: s-a vindecat de Covid-19, la doar 4 zile de la internarea în spitalul mobil al Armatei de la Otopeni. Marți dimineață ea a primit acordul medicilor de a părăsi spitalul.

Am două teste negative. Plec acasă. După 16 zile de la infectare și, într-adevăr, 4 zile de stat internată, sunt vindecată și numai cu mulți, mulți anticorpi. Mulțumesc”, a spus actrița într-un Insta Story.

Însă, vedeta a fost vizibil deranjată de faptul că unii au acuzat-o că și-a înscenat problemele de sănătate pentru a câștiga popularitate. O tânără din Costanța, care pretinde că e asistentă medicală, a fost una dintre persoanele care s-au declarat sceptice în legătură cu diagnosticul Alinei Pușcaș.

Am sfătuit-o să sune la ROL 2 (spitalul mobil – n. red.) și să întrebe dacă mi-au făcut testele. Mi-e greu să cred că sunt oameni care pot să creadă că o analiză medicală cu un număr de înregistrare, la un spital serios, poate să măsluiască ceva”, a replicat actrița.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Puscas - Stoenescu (@alina_puscas_) on

 

În urmă cu câteva zile, Alina Pușcaș a racționat la o altă serie de mesaje nefavorabile.

A mai apărut un mesaj absolut ciudat, că nu pot să-i spun altfel. Nu știu dacă să râd sau să mă minunez. O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja mă vindec? Adică era o problemă că sunt aproape pe finalul infectării, mă rog vindecării. Cum îmi permit? Deja, să apar cu primul test negativ. Pentru cei care nu au avut decența să se intereseze cam care a fost situația, eu sunt infectată de pe 6 iunie. Pe 6 iunie, corpul meu s-a mobilizat și a luptat singur împotriva acestui virus. Organismul meu este aproape vindecat”, spunea actrița în urmă cu câteva zile.

Fotografii: @alina_puscas_

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE - Cum gătești cea mai simplă supă-cremă de ciuperci

related posts

Modifică setările cookies