Alina Pușcău, super sexy în costum de baie! Cât de bine arată actrița care s-a iubit cu Vin Diesel


Alina Pușcău este recunoscută ca model internațional și ca actriță, dar și datorită relației pe care a avut-o cu actorul Vin Diesel. 


Frumoasa româncă și starul din Fast&Furios s-au cunoscut pe când modelul avea doar 17 ani, însă povestea de dragoste dintre cei doi a început cinci ani mai târziu. Alina a povestit că s-a despărțit de actor pentru că acesta își dorea copii, iar ea era mult prea tânără pe atunci.

Despre relația cu Vin Diesel, dar și prietenia cu actori precum Jason Momoa sau Leonardo Dicaprio, a vorbit și la show-ul Ferma Orășeni vs. Săteni, unde publicul român a avut ocazia să o cunoască mai bine. 

Alina Pușcău petrece foarte mult timp în Los Angeles, acolo unde are proiecte și contracte de modelling. Când nu lucrează, românca se distrează alături de buna ei prietena, modelul Angela Martini. 

Vedeta postează rar fotografii pe contul de Instagram, iar atunci când o face, admiratorii nu mai contenesc cu laudele. 

Alina a publicat recent o fotografie făcută chiar de către prietena ei, Angela. Bruneta apare la piscină, purtând un costum de baie întreg, cu un decolteu amețitor. 

Modelul și-a etalat formele senzuale, iar internauții au complimentat-o pentru felul în care arată. “În fiecare zi sunt recunoscătoare”, a scris ea în dreptul imaginii. “O femeie sexy și seducătoare”, “O frumusețe!”, “Chipul meu favorit începând cu 2009”, “Absolut încântătoare!”, “Doamne, ce frumoasă ești!” sau “Suntem recunoscători pentru această priveliște”, sunt câteva dintre comentariile postate de admiratorii Alinei. 

Alina Pușcău a anunțat că se căsătorește anul acesta

Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că anul acesta se mărită. Invitată în ianuarie, în emisiunea La Măruță, Alina Pușcău a declarat că are planuri mari pentru anul în curs. ”Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta”.

Surprins, Cătălin a încercat să afle mai multe despre misteriosul bărbat care a cerut-o de soție și care i-a furat inima, dar aceasta a ales să păstreze enigma: ”Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret. (...) Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama”, a declarat atunci Alina. 

Fotografii: Instagram alinapuscau_

Vezi și VIDEO: Olimpiada mămicilor: Cum arată rezerva pentru viitoarele mămici

 

  • Alina Pușcău, super sexy în costum de baie! Cât de bine arată actrița care s-a iubit cu Vin Diesel

related posts

Modifică setările cookies